Så skulle der bages kanelsnegle. Jeg fandt en gammel opskrift i en af mine utallige håndskrevne kogebøger så den måtte jeg lige prøve af.
Jeg har revet lidt rester af julens marcipan i remoncen og det fungerede ganske fint. Jeg bager i muffins forme for så beholder hver enkelt deres snask.
De er klart bedst lune.
De smagte dejligt.
Lækre Kanelsnegle:
1 dl mælk
25 g gær
1 spsk sukker
1/2 tsk salt
1 æg
100 g blødt smør
300 g mel
Fyld:
100 g farin
100 g blødt smør
1/2 - 1 spsk kanel
revet marcipan (efter lyst)
Lun mælk, rør gær udi.
Rør sukker, salt og gær i væsken.
Fordel smør i mel, kom væden i og ælt det hele (meget nem dej at arbejde med)
Hæv 1 times tid, rul ud.
Rør fyld sammen og smør det på dejen.
Rul sammen til lang pølse og skær i skiver ca 3-4 cm. Sæt i forme på bageplade og hæv i 1 time.
Bages i ca 15 - 20 min v 200 grader
Spis og nyd
Kan evt pyntes med glasur, men smager himmelsk uden ;)
De ser også rigtig lækre ud! :)
SvarSletwww.itsmypassions.dk
De blev også rigtigt gode og snaskede ;)
SvarSlet